tirsdag den 29. september 2009
Til husarerne
Goddag kære medbloggere
Her kommer en lille hurtig dish til de sultne husarer.
Der er implementeret diverse rodfrugter, baconbidder
en smilende æg, sorte oliven, avocado og lidt chili on the side.
Jeg vil vurdere at ca 60% af råvarene er rackede.
Derudover nydes en dertil inporteret Becks fra
Kiel. Den lette smag øllen har, understøtter fornemt
de grove råvarer og baconens sprøde eftersmag.
Læg desuden mærke til fjernbetjeningen på venstre hånd
så man kan se Deadline når aftenkaffen
nydes efter måltidet.
Velbekomme!
mandag den 28. september 2009
En velskabt fars-dreng på 2kg
Spædbarn af 1kg. kalvefars + 1kg. svinefars med bacon-ble, basilikumhår, og indre organer af saga-ost. placeret i sø af tomatsovs med italiensk bacon. Hertil hasselbagte kartofler. En baby af denne kaliber skal have en god time ved 180 grader, og bør nydes med mørkt øl, mit forslag: en kold newcastle af glas. Husk levende lys hvis det skal være en romantisk middag ;)
tirsdag den 15. september 2009
onsdag den 9. september 2009
Bella Italia
Her er så den første dobbelt post i anledning af, at den røde lussing havde købt en stor flot basillikum plante blev det så til italiensk to aftner i træk på hiphop hotellet.
Der blev lagt ud men en klassisk lasagné, med hjemmelavet bechamel sauce og et gavmild ostelåg med hakket basillikum.
Dagen derpå blev der serveret pasta penne med friske rejer, champignon galloré og hjemmerørt pesto.
Buon Giorno!
fredag den 4. september 2009
Peber gratiné med ristet rugbrød
Et lille helse tiltag pumpet med C-vitamin der gerne skulle sende potientielle vinter relaterede sygdomme i hegnet.
Bestående af langtids ovnbagte pebre i forskellige varianter, gulerøder, løg og hvidløg med en græsk inspireret krydring. Drysset gavmildt med revet mozeralla.
Smagene vi går efter er pebrenes og gulerøddernes sødme mod det bitre og salte rugbrød.
Hertil drikkes en tyrkisk thé med et skvat vodka og rigeligt sukker.
onsdag den 2. september 2009
En lille fransk forret
En lille, lækker forret jeg fik på en restaurant i Paris. Den består af:
- Ét stk tyk pandepage
- Sveske/løg marmelade
- Lidt blade
- 1/2 dåse fois gras
- toppet m. et jordbær og lidt purløg
- Lidt paprika på siden af tallerkenen (valgfrit)
Etiketter:
foie gras,
fransk tallerken
Abonner på:
Opslag (Atom)