lørdag den 31. oktober 2009

selvfanget kingfish med noget rødt krødder























Her er så en lækker dish fra de varme lande. Som overskriften antyder er fisken fanget af undertegnede. Det er en lækker lille kingfish fanget i det caribiske hav ud for Tulum, Mexico.
Fisken er tilberedt af Pancho's Kone (Pancho the fat fuck) som har styr på sin fisk.
Tilbehør består af en stak tortillas, pasta med parmesan, et lille mix af kål, noget der minder om kartoffel, lidt gulerod og lime. Til at spice det hele op: en lille kop habbanero chilli med frisk hvidløg. Yderst lækker og frisk fishdish der hernede selvfølgelig nydes med 5 tynde, dog kolde øl.
Hasta Luego!!

søndag den 25. oktober 2009

Bakkens kro fred













Direkte fra bakkearkiverne. En kromad i fem etager!

I bunden finder vi ristet rugbrød med et tykt sennepslag. Dernæst vegetarbøffen med ægte grill flavor. Ovenpå en grundigt gult lag røræg med thai inspireret grønsagsmix. Næstsidst har vi et grådigt lag svitsede svampe og madden toppes naturligvis af med det sprødeste bacon i mands minde.

OBS! Dette kan stadigvæk gå for at være en vegetar ret da den indeholder under 100 g kød.

Tilbehører: Konsolspil og andet bakke svalp.

onsdag den 21. oktober 2009

I cook you the spicy meatballs!

Spicy meatballs!
Her er seneste kulinariske kreation fra Nørrebrogade køkkenet. Vi befinder os i det italienske univers i aften, med kødboller i tomatsovs. En klassisk opskrift der findes i mange varianter, og specielt populært på Sicilien blandt folk i "renovationsbranchen".
I aften har vi brugt en god fars blandet af lam og oksekød fra vores lokale halalslagter. Kødet er tilsat revet gulerod, finhakket hvidløg og alm. løg, lidt olivenolie, mel og persille.
Sovsen er kogt op på tomatsauce, løg, chili, hvidløg og puré.
Pasta er lavet af det fineste durum mel og skal således kun have 4 min. i kogende vand, tilsat et knivspids salt og en teskefuld oliven olie. Som kronen på værket strøes en smule hakket persille med nænsom hånd ud over den færdig anrettede portion. Retten nydes med et glas frisk Guava juice, der selvfølgelig skal på køl i 15 min. inden middag.
Aftenens gæstekok er den tynde pimp fra refeshaleøen.
Bon Appetito!

torsdag den 1. oktober 2009

Gourmet mærket